tunnuksien laajempi selostus | kuvien julkaisupolitiikka
historiaa ja tilannetietoa

Kurkijoki-kuvien erilaiset LUETTELOT


Toimintaohje:
1. Valitse yläikkunasta aiheryhmä. Silloin vasempaan ikkunaan
aukeaa ko. aiheryhmän pikkukuvat ja selostukset.
2. Kun sieltä klikkaat pikkukuvaa, tulee iso kuva tähän ikkunaan.

Kuvaesityksen ikkunointi mitoitettu vähintään 1024*768 näytölle.
Tämä kuvien näyttöikkuna on 500*500, johon sopivat kaikki, ei kartat.


Kuvien tunnuksista: (laajempi selostus)
1. 3-osainen: XX-kk-jjj = [aihe]-[kylä]-[juokseva nro aihe-kylä-ryhmässä]
2. 4-osainen: XX-kk-jjj-nnnn = lisäksi Museoviraston koodi 6551-nnnn

Kun tunnus on 4-osainen, korkealaatuinen kuva on saatavilla Museovirastosta, josta kuvien kopiot voi hankkia ko. viraston virallisen hinnoittelun mukaisesti. Museoviraston Kuva-arkiston osoite: Nervanderink. 13, 00101 Helsinki, puh. 09-40501. Selvitä ensin kuvan selostuksesta kuvan tunnus eli koodi, joka on tilattaessa muotoa 6551-nnnn.
"Peräänkuulutus 1":
Dioja on ollut yhteensä 3219, mutta niistä on osa kadonnut, tasan 300. Niinpä pyydetään, että ihmiset, jotka tietävät jotain ko. kadonneista dioista - niitä on todennäköisesti lainattu esim. esitelmää, kokousta tai kirjallista työtä varten - ottamaan yhteyttä webmasteriin, esim. yksinkertaisesti sivuston palautesivun kautta, tai johonkin Kurkijoki-Internet-toimikunnan jäseneen.

"Peräänkuulutus 2":
Jos kokoelmaa tutkiva löytää jonkun virheen selostuksessa, tai tietää jotain oleellista lisää kuvan synnyn taustoista, pyydetään häntä ottamaan yhteyttä webmasteriin, esim. käyttäen tämän sivuston palautelomaketta, tai johonkin Kurkijoki-Internet-toimikunnan jäseneen. Tervetulleita ovat myös tiedot paremmasta kuvasta johonkin aiheeseen, kuin myös ehdotukset kuvakokoelman kartuttamiseksi, jotta tieto menetetystä Kurkijoesta kirkastuisi lisää.